EXCUSE MEEEEE!

haii, har ikke blogget på lenge nå, men jeg har seriøst ikke tid, så jeg må ta en pause.. har trening 4,5 eller 6 dager i uka, + lekser.. funker ikke bra! så jeg må ta en liten pause akkurat nå. kommer kanskje noen innlegg noen ganger vis jeg har tid! 

 

kommer tilbake snart :))

 


fotballcuup <3<3<3<3<3<3<3<3

 

snakkes 

Dato: 26.aug.2011  Kl: 15:16  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

TRENING

Heeyoo, når har jeg akkurat kommet hjem fra fotballtreninga, jeg var ganske slapp i dag, så jeg orka så vidt å spurte.. men det er kanskje fordi jeg nesten ikke har spist i dag da.. men det var deilig å trene litt da!  I morgen har vi kamp mot solberg, og de skal vi knuuuuuuuse! Ellers så blir jeg skuffa altsåå!.. 

Jaapp, men nå skal jeg snart stikke i dusjen trur jeg, har ikke gjort det enda, siden jeg var sykt sulten, hahah.

Og måtte jo sjekke facebook først! facebook er helt klikkings nå, det eneste som funker er jo chatten! samme hos deg? eller når noen kommenterer bilde mitt, så kommer det ikke opp på bilde liksom..

hva har du gjort i dag?

- love vilde <3

Dato: 22.aug.2011  Kl: 20:31  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

SPEILREFLEKSKAMERA

Hallå, jeg har sinnsykt lyst på speilrefleks, men pappa sier jeg må ønske meg det til komfen, og det er jo en stund til så, jeg bestemte meg for å prøve å spare til et selv! Ikke det at jeg tror at jeg kommer til å klare det, men det spørs jo litt på prisen! Så jeg lurte på, er det noen som veit om et bra speilreflekskamera som ikke koster en formue? og hvilket? har begynt å skikke litt, og kanskje dette; 


canon 550 D, men jeg vet ikke prisen på det da..  noen forslag? : )  og jeg har ingen kamera for tiden, så jeg får ikke tatt så mye bilder med bra kvalitet, så lenge jeg ikke finner kabelen til det. Så det er vel grunnen, og at jeg har ønsket meg speilrefleks utrolig lenge nå.. btw, dere kan også kommentere hva dere vil at jeg skal blogge om fremover, og om dere vil ha videoblogg, eller hva? :)

- Noen bra speilreflekskameraer som ikke koster all verden?
- Er canon 550 D bra?  
- Hvad tycks?

- love vilde <3 


Dato: 21.aug.2011  Kl: 20:25  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

UKAS BLOGG!

Nå fikk jeg plutselig lyst til å ha Ukas blogg, så da er det bar å melde seg på! Fra i dag, altså søndag til onsdag har dere sjangsen til å melde dere på! Og da velger jeg ut 4 blogger, som dere kan stemme på. Og den som vinner linkes i et innlegg hver dag i en uke, og jeg vurdere bloggen. :)nominer i vei nå!  dette blir gøy! <3

- love vilde <3

Dato: 21.aug.2011  Kl: 16:11  Kategori: Blogg Kommentarer: 23

go insane go insane, throw some glitter make it...


// weheartit

syns om bildet?

- love vilde <33

Dato: 21.aug.2011  Kl: 14:25  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

BLOGGEN

Heei bloggeen, jeg syns jeg har blogget veldig lite og kjedelig for tiden, så jeg skal prøve å starte på nytt. Det blir litt vanskelig uten kamera, fordi jeg finner ikke den koblingstingen.. så jeg har bare mobilen, men skal prøve å få tatt noe med den også.Jeg skal snart begynne å fikse design ogsånt, men jeg trenger ny header? kan du lage det til meg? vis du klarer det, så skriv e-post adressen din i kommentarfeltet, grunnen til det er at jeg ikke husker min egen, hahah. 

Jaa, men da skal jeg begynne å blogge igjen, finne på noe annet enn å skrive masse kjedelige innlegg hver eneste dag! :) 


// photoshoot for lengeeesiden! 

hva syns du om bildene? 
kan du lage header? trenger det virkelig!

- love vilde <3

Dato: 21.aug.2011  Kl: 12:53  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

FÅ MEG PÅ, FOR FAEN!

I dag har jeg vært på elvefestivalen i drammen, også var vi på kino og så "få meg på, for faen!" den var litt for drøy syntes jeg, litt for mye liksom, men ellers var den bra. Det var ikke den beste filmen jeg har sett, men helt grei. :)

Vi hang litt rundt i byen også, mye som skjedde, og sykt mye folk!  Gikk nesten ikke fremover når du skulle gjennom gatene, hvor alle de bodene var. 

har du sett den?

- love vilde <3

Dato: 20.aug.2011  Kl: 23:38  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

FØRSTE SKOLEDAG OVER

Jeg kom hjem for ca 1 time siden ellernoe, første skoledag var helt grei. Først satt vi bare i ekneshallen og snakka, og ropte opp klasser ogsånt, blei fornøyd med klassen da, delta har de kuleste folka liksooooooom. :) 

Etter skolen så dro jeg på senteret med Adriana og Rebekka, og der var vi en og en halv time ellernoe sånt. Også kjøpte vi litt mat og drikke. hvordan var din første skoledag? 

- love vilde <3

Dato: 19.aug.2011  Kl: 13:31  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

ELVEFESTIVALEN

heey, nå kommer elise snart til meg, så skal vi ordne oss, også skal vi ta bussen til drammen. det er elvefestivalen i drammen nå for tiden, så det blir nok veldig morsomt! Vi skal møte noen andre der også, som har dratt litt tidligere, men vi orka ikke det, siden jeg hater å stresse!  

Det er veldig varmt ute nå, så jeg vet ikke helt hva jeg skal ha på meg, men jeg har liksom kledd på meg, ja vi får se.  Her er outfoten for i dag. 
/ bukse cubus, / t-skjorte only, / jakke cubus 

btw; jeg viser ikke ansiktet nå, for jeg ser helt hemma ut akkurat nå. 

Men nå går jeg å ordner meg litt til, før elise kommer hit. :)

Skal du på elvefestivalen?
Har du vært der før? 

- love vilde <3

Dato: 18.aug.2011  Kl: 13:10  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

ANG. DAY 5 - ANTREKKET DITT I DAG

det er ikke vits at jeg bare legger ut et bilde av at jeg står i joggebukse og hettegenser, det er jo utrolig kjedelig, så dere kan heller få outfit i morgen, da skal jeg til drammen, og har på meg litt mer ordentlig! :)

I morgen er det jo elvefestivalen i drammen, og jeg skal dit med Maria, Synne, Elise og Christina, møter sikkert flere kjente. Det er gratiskonstert med Madcon, så vi skal sikkert se på dem da. Mer informasjon om akkurat det kommer i morgen før jeg drar. :)


/ gamelt bilde egentlig.. 

Skal du på elvefestivalen?
Hva syns du om bildet? 


- love vilde <3

Dato: 17.aug.2011  Kl: 21:05  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

EGYPT!

29. desember skal jeg til Egypt i Sharm el Sheikh med hele familien, farmor og farfar betaler alt fordi det var noe 70 årslag ellernoe trur jeg. Så da blir det å feire nyttårsaften der, og ikke hjemme. Blir litt uvant, men blir sikkert helt greit. ♥♥

Sharm el Sheikh♥ Vi skal være der en uke, så får jeg fri de første dagene etter juleferien fra skolen. Har planer om å bli dritbrun, mens alle hjemme har snø og at det er kjempekaldt!

Akkurat perfekt, gleder meg sinnsyykt! Skal ligge å sole meg hele tiden, og nyyte varmen! ♥

Bade masse, shoppe sinnsykt vis jeg klarer å skaffe meg penger! Begynne å spare snart, så jeg får kjøpt ekstra much! Å gud jeg gleder meg!! ♥♥

Har du vært i egypt eller skal du? 

- love vilde♥Dato: 17.aug.2011  Kl: 13:37  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

DAY 5 - NOE DU SAVNER

Day 5 - Noe du savner

Det jeg savner akkurat nå er grenlandcupen faktisk, sinnsykt morsomt! Trist å reise hjem igjen, så håper vi kan dra dit nesten år også, og møte de samme folka, heheh. Discoen var helt rå, høy musikk, alle danser! Var bare så sinnsykt morro! Det negative med cuper er at man må drå  hjem igjen, triist :((


7 er best!!!! <33

DISCO! <3 VAR EN HELT SYKT HERLIG HELG!  

har du vært på cup?
det er trist å dra hjem ikkesant? :(

- love vilde


 

Dato: 16.aug.2011  Kl: 22:04  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

KAMP I DAG!

I natt har jeg overnattet hos bestevenninna mi, og vi sto opp for ca en time siden eller noe, også spiste vi nudler og drakk iste, NAM! hahaha. Nå ligger vi i senga og ser på tv og nerder pc, det er chill! 

Uansett, vi har kamp mot vestfossen i dag kl. 19.00, første seriekamp, så den håper jeg vi vinner! Wish me luck!  håper vi er nok spillere siden vi har 3 skadet.. men har jo det beste laget, så det kommer sikkert til å gå helt fint! 


/ grenland cupen! 

spiller du fotball?

- love vilde <3
Dato: 16.aug.2011  Kl: 11:57  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

DAY 4 - NOE DU GRUER DEG TIL

Day 4 - noe du gruer deg til  

akkurat for øyeblikket er det karakterer og lekser på ungdomskolen faktisk, det er bare det at vis jeg kommer hjem med sinnsykt dårlig karakterer, så har jeg en følelse at jeg får kjeft, og må sitte mye mer med lekser osv..

Og lekser, alle snakker om at det er mye på ungdomskolen, men noen sier også at det er  lite i 8? er det det? jaja, får se hva som skjer, thaha. Er det noe du gruer deg til? 

- love vilde <3

Dato: 15.aug.2011  Kl: 21:52  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

SVAR PÅ SPØRSMÅL DEL 1

Hvor mange blogger har du hatt? - jeg vet faktisk ikke, 2 - 3 kanskje.

Hvorfor begynte du å blogge? - jeg har blogget før, og jeg ville bare begynne igjen.

Hvilke blogger leser du? -  tcmn andreabadendyck,  minito,  wethree,  juliestostad & tuvaw .

Hvor mange kjærester har du hatt? - har ikke telt, heheh.

Liker du noen ? - jaapp

Isåfall hvem? - ingen kommentar, hihi.

Har du dyr? - japp, har en kattepus. :)Gleder du deg til å begynne på ungdomsskolen? - ja, det gjør jeg :)

Nevn 10 bestevenner -  Litt vanskelig å velge 10 stk..

Har du en annen blogg? - nopee.

Hvor mange søsken har du? - har en lillesøster. 

Ynlings butikk? - 
BikBok, Vero Moda, Only, Cubus, og de andre vanlige, thaha.

Ynlings mat? -
BIFF! <333

Ynlings sminke`? - 
Mascara, fondation.

Hva ser du i en gutt? - Snill, kjekk, morsom, at jeg kan stole på han :) 

Hva syntes du om tcmn? -  hun er en kjempe god blogger, leser bloggen fast, men hun viser kanskje litt for mye på bilder, men det får være hennes valg assa ;)
Hva syntes du om andrea badendyck? - Hun er en supergod blogger,, hun blogger om masse fint, hun er sinnsykt pen, og jeg leser bloggen hennes hver dag! :)

Liker du melk? - ja, men drikker det nesten aldri, hehe

ca hvor mye penger trur du at du bruker på klær i månden? -  rundt 500-, kanskje, men det er ikke alltid..  bruker ikke så mye egentlig, har aldri penger... :s 

 

Hope you liked it, nå må jeg gå å støvsuge før tante kommer en tur, blogges senere i dag! :) fikk du svar på noe du lurte på? Del 2 kommer senere en gang. :)

- love vilde <3

Dato: 15.aug.2011  Kl: 13:02  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

JEG VIL LESE BLOGGEN DIN!

Akkurat nå har jeg sinnsykt lite å gjøre, og da fikk jeg lyst til å lese blogger, theh!  Ja, men vis du bare kommenterer bloggadressen din, så stikker jeg innom bloggen din å legger igjen en kommentar! Kanskje jeg blir fast leser, prøver å finne bra blogger for tiden, hihi :)hva er bloggadressen din?

- love vilde

Dato: 14.aug.2011  Kl: 20:39  Kategori: Blogg Kommentarer: 65

DAY 2 OG 3

Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå - disse er de jeg har på hjernen, så det er vel det jeg hører mest på for øyeblikket.

Bruno Mars - Marry you

  

 swedish house mafia - save the world tonight 

  

 Demi Lovato - skyscraper

hva syns du om sangene?


Day 3 - Parfymene dine - beklager for dårlig kvalitet, men de er tatt med mobilen siden jeg ikke finner ledingtingen til kameraet.. :((

Sweet rose -
kjøpt på HM for 30-, en prøvetest ellernoe, men lukter utrolig godt! 

Bi - es MQ -
husker ikke hvor den er kjøpt, men den var på salg og var veldig billig, husker ikke pris.Pure lightness -
fått i gave av bestevenninna mi, så vet ikke pris og hvor den er kjøpt.Kiss of love -
fått i gave av en venn, så vet ikke pris og hvor den er kjøpt.

skal snart kjøpe en ny en, har egentlig ikke en spesiel favoritt, heheh. 

håper du likte det! :)  btw, det er bare å kommentere vis dere har noe dere vil at jeg skal blogge om.

har du noen av parfymene?  

- love vilde <33  

Dato: 14.aug.2011  Kl: 18:15  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

HJEMME FRA TELEMARK CUP 2011 ..

Da er jeg endelig hjemme igjen, eller endelig, jeg vil ikke komme hjem.. Det var så utrolig morsomt! Disco med DJ, høy musikk, godteri, brus, masse folk og dansing to dager, det er livet det!  

Men vi kom til B sluttspillet, men vi tapte alle kampene siden vi blei satt inn i feil pulje, så vi kom med folk som var eldre.. og det endte med at en brakk armen, en går på krykker og en fikk kraftg fortuelse.. håper det går bra med dere!

Blei kjent med noen da, men det var gutter, hahah. Vi lå på kjølnes ungdomskole, og alt var så sinnsykt bra! Jeg legger ut noen bilder, men legger ikke ut alle, da blir det bare kjedelig å se på, heheh.

også vant vi en sånn ting for fair play ellernoe, den var verdt 2500 kr, så vi fikk en liten premie, heheh! :)
 
best laget! 
utrolig opplevelse altså, hahaha. 

Btw; jeg tar dag 2 og 3 senere idag, siden jeg er sinnsykt sliten akkurat nå..  

har du vært på cup? hvem cup? var det morsomt? 

- kisses

Dato: 14.aug.2011  Kl: 14:23  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

CUP NEXT + DAY 1

hallo, nå skal jeg dra om 15 min, til Telemarks cupen, trur jeg den heter med verdens beste lag og jeg gleder meg noe helt sinnsykt!! Det er disco i dag og i morgen, men vi rekker ikke hele fordi vi har kamp i 6 tiden og 8 tiden begge dager, trur jeg.Discoen er fra 20.30 - 23.00. Og vi kan gå videre til A-sluttspill og B-sluttspill. Jeg blir fornøyd vis vi kommer til B-sluttspillet. wish me luck!

Det som er positivt er at vi møter noen av guttene fra leierskolen, det blir koos å se dem igjen. 


hhehehe, laget for noen år siden, men vi er mange fler, og noen på bilde har slutta, menmen :)

Jeg får ikke blogga før jeg kommer hjem igjen på søndag, så bare legg igjen kommentarer mens jeg er borte, vis det ikke er nett på den skolen vi skal ligge på da, og jeg kommer meg inn på det! Skal prøve å få tatt masse bilder å vise dere når jeg kommer hjem!

 

DAY 1 - Et av de nydeligste bildene av degtror jeg, heheh!  hva synes du om bildet? 

Da drar jeg på cup, hadee bloggen! <3

-kisses from meee
 

Dato: 12.aug.2011  Kl: 12:40  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

KATTA MI

Tenkte jeg skulle ha et innlegg om den derre katta mi da, vi har hatt den sånn ca. 2 uker, og den har vokst utrolig fort! Heter Balder og har bursdag 24.mai, hahaha, jeg tok bildene i stad :))


 
har du katt, eller andre dyr? hvor gammel er den?
- kisses <3

Dato: 11.aug.2011  Kl: 22:08  Kategori: Blogg Kommentarer: 10

40 days challenge

Heei, jeg tenkte å ha en sånn 40 days challenge, så da har jeg noe å blogge om i 40 dager vertfall! thehe, og jeg skal klare hele tingen, det er målet!   Jeg begynner i morgen, så ENJOY.

Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 3 - Parfymene dine
Day 4 - Noe du gruer deg til
Day 5 - Noe du savner
Day 6 - Antrekket ditt i dag
Day 7 - Det du kjøpte deg sist
Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
Day 9 - Mobilen din
Day 10 - Din verste uvane
Day 11 - Rommet ditt
Day 12 - Sminken du bruker
Day 13 - Et bilde fra i dag
Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 15 - Ti ting du ønsker deg
Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
Day 17 - En artist du liker (jente)
Day 18 - En artist du liker (gutt)
Day 19 - Et bilde av håndskriften din
Day 20 - Smykkene dine
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
Day 22 - Din favorittscene i en film
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
Day 24 - Lommeboken din
Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 26 - Ti ting om deg selv
Day 27 - En sang du virkelig er lei
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
Day 29 - Din favorittblogg
Day 30 - En matrett du elsker
Day 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
Day 32 - En ferie du vil på igjen
Day 33 - En sang som får deg til å gråte
Day 34 - Noe du er redd for
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - Favoritt outfiten din
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
Day 39 - Alle premiene du har vunnet
Day 40 - Favoritt serie(r)STAY TUNED!  Dato: 11.aug.2011  Kl: 13:56  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Spørsmålsrunde

hallo, tenkte jeg skulle ha en spørsmåls runde nå, så vis dere lurer på noe er det bare å spørre! :)
Setter pris på så mange spørsmål som mulig, håper det bli masse å svare på. STILL SPØRSMÅL! :  )

Dato: 10.aug.2011  Kl: 22:26  Kategori: Blogg Kommentarer: 14

FILM

Halloo, nå skal jeg møte Elise Og Christina på mix om 15 min. så dette blir et kjapt innlegg.  Vi skal leie en film, og sikkert kjøpe noe godteri og se på filmen her hos meg. Det blir sikkert korselig :)  

Men akkurat nå ligger jeg og koser med kattenmin, har akkurat fått kattunge! Vi har hatt den i 2 uker, så den liger på soffaen ved siden av meg og slapper av.  Men nå må jeg gå, så snakkes i kveld! <3snakkes! 

Dato: 10.aug.2011  Kl: 15:17  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

I'm back again!

Hellu, nå har jeg bestemt meg for å begynne igjen, nå er snart sommerferien slutt og det skjer ikke så mye mer egentlig. Jeg skal på cup tiil fredag som varer til søndag, og da får jeg ikke blogga, vis det ikke er nett der, men da blogger jeg bare fra mobilen :) 

Men uansett, nå skal jeg klare å blogge mer enn en uke, har jeg bestemt meg for!  Så da starter jeg nå idag, så får vi se hvordan det går. hva har du gjort i sommerferien? :)  

Dato: 10.aug.2011  Kl: 15:02  Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits