BESØK

Heyhey, nå har jeg akkurat hatt besøk av nabon, så nå slapper jeg bare av. Istad så var vi bare ute å spilte badminkton og jeg hadde slåsskamp med søstra mi, og det var litt gøy da! Og vi hadde det faktisk veldig gøy ute, hehehe. Og det blei en del grønske på klæra, og jeg har fått det på conversa mine, så håper det går av.. 

Men i morgen skal jeg på konfirmasjon så da får jeg ikke blogget så utrolig mye, men jeg skal få gjort idet i morgen! :)
Og nå skal jeg se på godkveld norge, så jeg sier natta! :)<3


hahaha, bollekinn! x)


Smiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil!! :D


Også var det fighten mellom meg og søstra mi! Morro!


Hahahahaha! 

Hva har du gjort idag? :)

- Vildeberg! :)<3


 

Dato: 07.mai.2011  Kl: 22:46  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

OVERNATTING

mornmorn, nå har jeg overnatta hos nida til idag. Det var veldig gøy, men vi sovna tidelig i går da.. Men før det så var vi med mange folk, men jeg, nida, christina og alicja bakte kake ogsånt! Det var sykt gøy, borsett fra at jeg fikk kake over hele meg!!! Men det var kjempegodt  da, også hadde vi jordbær som vi dyppet i sjokolade! NAAM! Jeg fikk ikke tatt noen bilder fra det,, unnskyld meg. Også idag har vi tenkt til å dra på price og sparkjøp og kjøpe mye godt, hahaha!  Også skal jeg kanskje på sånn jentekveld i idag da! Det blir morsomt! :))

Men nida fikk tatt noen bilder fra i går! :


Christina <3Alicja <3


Mai Linn <3meg, som en kinamann -.-" FAAAIIL!


De tvingte meg til å spise sjokolade.. Og den DEILIGE kaka daa! :D

Hva syns du om bildene? 
Så kaka god ut? 
 

- Vildeberg! <3 

 

Dato: 07.mai.2011  Kl: 11:01  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

SLITEN!

Hey, nå har jeg kommet hjem fra skolen, og jeg er utrooolig sliten i beina! Eller jeg har strekk da, har vertfall sykt vondt! Det er fordi nå nærmer tine-stafetten seg, det er vel til torsdag. Og vi skulle løpe for en uke siden og se hvem som kommer med på det toppa laget osv, og da fikk jeg, en som heter Synne, og Mina akkurat likt! Og det var bare plass til to på det toppa da, eller en som skulle løpe og en reserve. Så vi måtte løpe på nytt idag, og jeg leda helt til det var 10 meter igjen, så blei det akkurat likt igjen!! Og jeg var syykt sliten da, men så da måtte vi trekke, og det tok laang tid før en klarte det, men så fikk synne pinnen til slutt da, så jeg blei reserve! menmen, vis laget går videre så skal jeg kanskje løpe da! :))Og slepper vertfall å sykle helt til drammen, fordi de som ikke skal løpe skal sykle dit, så det var positivt da! :) 


haha, gamelt bilde! 

Løper du tine-stafetten?
Er du på det toppa laget? 

- Vildeberg! :)<3 


 

Dato: 06.mai.2011  Kl: 15:44  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Heiisann! :))

heihei, nå har jeg vel ikke blogget på en måned ellernoo sånt, men jeg hadde lyst til å fortsette da. Da blir det vel som å begynne helt på nytt igjen! :) Så får prøve å få opp statistikken, og det er veldig hyggelig om du tipser folk om bloggen eller noe. Nå i begynnelsen så kan det hende at bloggen ser litt rar ut, fordi jeg prøver ut design og prøver å finne et jeg har lyst til å ha. Noen ganger er det litt vanskelig å få til akkurat det jeg vil ha, menmen..  

Jeg skal prøve å få blogget vertfall 1 innlegg om dagen da, det kommer kanskje fler vis jeg har fritids ellerno, også skal jeg prøve å få ut noen video ellernoe senere, men det spørs litt da! :) Håper du liker bloggen min i fremtiden og blir en fast leser! =))

- Vildeberg :)<3

  

Dato: 05.mai.2011  Kl: 22:33  Kategori: Blogg Kommentarer: 5
hits