Overnatter hos deilighetenmiin! :-D

Heeyy, jeg må bare si sorry for lite blogging, men det ser ikke ut som jeg har noen lesere da, men.. Skal ikke snakke om det akkurat nå! :)

I dag har jeg vært på årbogen med non venner og spilt fotball, det var kjempegøy egentlig! :) Har ikke fått tatt noen bilder da, men jaja. Har hørt at Voe har begynt å blogge igjen, kjempefin blogg da! :)  
Jaaa, men jeg er hos daria nå daa, og vi skal ofrtsette å nøøøørde pc'en, så det blir gøy :)  hahahhahahahah! :D

Ha en fin kveld videre daah! :)) Bloggææs! <3

- vildeberg <3 

Dato: 17.apr.2011  Kl: 20:30  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Sorry for lite blogging.

Jeg ville bare si sorry for lite blogging, men jeg har seriøst ikke rekt..
Skal prøve å få gjort det så mye så mulig, men noen ganger kommer det masse på en gang.. Jaaaja, men det har skjedd mye i det siste faktisk, hehe.

Ja, skreiv et innlegg, så dere veit at jeg ikke har slutta liksom, hahah.
Yeeeyy, jeg skal fortsette å se på sendkveld jeg daah,  :) Bloggææs! <3

- vildeberg.<3  

Dato: 15.apr.2011  Kl: 22:41  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

HERLIG DAG!

Heyehy, nå har jeg nesten akkurat kommet hjem, og sorry for at jeg ikke har rekt å blogge mer idag, men jeg har ikke vært hjemme. Men jeg kan vi litt om hva jeg har gjort idag da. 

først var jeg med daria hjem også skifta jeg, og vi hadde nesten akkurat på oss det samme det var bare skoene som ikke var like trur jeg :)) Men ja, så stakk vi på senteret og møtte ola og simen l. Og hang litt med dem, så satt vi i trappa på senteret også satt ola seg på rekverket ellerno da, også satt han fast, og det gjorde vondt litt "lengere ned" på gutter da, så han fikk veldig vondt! Hahah, daria og jeg fikk sykt lætiis da! Også kom vergard og alex også var vi med dem. Også kom caroline, og da stakk vi på Burger king og hadde lætiis der fordi latter'n til L'ern er helt syyk! Fyfader ass, og ola sin er jo ikke bedre, så jeg og daria holdte på å dævve! Hahahahha, sykt funny idag ass! :D 

Har du hatt det gøy idag? :)
Bloggæs! <3 :) 

- vildeberg. <3 

Dato: 13.apr.2011  Kl: 21:10  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Natta!

Heisann,
Nå skal jeg snart legge meg, så jeg slanger inn et innlegg :) Idag har jeg vært på håndballtrening som jeg skrev i forrige innlegg, det var sykt gøy og litt skipt, fordi vi skulle spille litt, også skøyt elise på mål, og da "fikk" rebekka "vondt" i magan siden hu stod i mål. Men så var det kødd, hun liksom lata som hun fikk dritvondt også plutselig; jeg kødda! Og da fikk jeg seriøst lættis, jeg la meg ned på gulvet, hahahah. Men vi lo så mye at vi fikk kjeft da, så vi måtte ha styrke. Og fyfader på slutten var det syykt slitsomt, vi måtte spurte sykt mye! OMG, det var deilig å komme hjem å dusje! :)) Har du det gøy på treninger? :)
Natta! <3

- vildeberg. <3 

Dato: 12.apr.2011  Kl: 22:16  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

DARIA & CAROLINE!

Heyheyheyhey, nå har vi akkurat spist og skal snart stikke på håndballtrening, detta er den nest siste treninga fordi vi har til fredag ogsååååh, da er sesongen slutt. Men da begynne fotballen da, trur den første kampen er 2. Mai  :) Gleder meg til 11'ver assa. Har faktisk ikke gjort noe lekser idag, så jeg må gjøre litt mye når jeg kommer hjem, haha. Må gjøre engelsk til i morgen også skal jeg begynne på samfunsfagen, og det er å skrive en hel side om hver verdensdel. Og kanskje matteleksa hvis jeg gidder.  Men nå må jeg stikke å rydde fordi pappa er litt klikk, haha! Også skal vi skifte til håndballen, så snakkes! <3 :)  Hva skal du idag?

- Vildeberg. <3 

Dato: 12.apr.2011  Kl: 15:44  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Songs in real life!

 

 

Hahahhaha, den er bra! Vist den ikke er for gammel da.. ;P 

Har du sett den? ;o 

- Vildeberg. <3 

Dato: 11.apr.2011  Kl: 21:31  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Outfit 11.05.11 =)Jakke fra Bik Bok 299 kr.
Topp fra bik Bok 99 kr. 
Bukse fra Bik Bok 99 kr. 
Sko fra Styled by shoes 299 kr. 

 Håper du liker det :)

Syns du det var fint eller stygt? ;P 

- Vildeberg. <3 

Dato: 11.apr.2011  Kl: 19:25  Kategori: Blogg Kommentarer: 14

Mondaaaay :)

Heeyyheyy, nå har jeg kommet hjem fra skolen og marte er med meg hjem! Det er veldig morsomt vettdu, haha, hun skal sove hos meg til i morgen. Av en eller annen grunn så får jeg bare låv til bare Marte som kan sove hos meg i ukedagene, jeg aner seriøst ikke hvorfor, jo kanskej fordi når hun er hos faren sin, så er det veldig langt unna, så jeg tror det er derfor :)) Men uansett på skolen idag så var det faktisk litt gøy, men bare i de to siste timene, fordi vi har om verdensdelene og jeg satt med Marte og Ida. Det er var sykt gøy fordi vi bare hadde lætiis også skreiv vi på armen til hverandre, hahahahah. Men vi skal ha prøve i verdensdelene, så det var egentlig ikke så veldig lurt åikkepugge.. menmen, har god tid egentlig da, fordi vi skal ha prøve etter påskeferien :) Men vi har buddhismeprøve til torsdag, er egentlig veldig forbredt! :) Stikk innom www.hegseth.blogg.no så er du kuuuul! :) 


HAhahhahaha, man ser at jeg er dritflink til å følge med på bilder da! :)


Hihi ;)

Nå må jeg spise! :)

Har du hatt en fin mandag? :)
Bloggæs :) <3

- Vildeberg. <3 

Dato: 11.apr.2011  Kl: 15:26  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

I Coming Home

 

Jeg liker den sangen, jeg! :) <3
Gjør duuu? =)  

- Vildeberg. <3 

Dato: 10.apr.2011  Kl: 21:59  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Dagen i bilder! =)
OMG! xP 
jeg er veldig flink til å følge med på bilder da.. du er syyk, jentami <3hahah, fint.. :/

Hihi ;o

jeg ligner på en ape x)Maria, jentamii <3

jeg vet du digger mobilen min, maria :)NÆÆÆÆRBILDEEE ;O

frisøøøøør! (a) 

DC sokker er bra det, maria :)Og jeg chiller'n! :DChiller'n enda mer :) du er så peeeen <3

Christina <3

Regine <3

Synne<3Og plutselig kom det noen rare vesner til fotballbanen.. Bollaamii <3

LOVE IS IN THE AIR! 

peneste <3
Jæda, det var alle bildene det da! Det er faktisk fler også fordi maria har tatt noen :)
Vis du lurer, så er det på årbogen på kunsgressbanen :)

Har du hatt en fin søndag?  

- Vildeberg. <3 

Dato: 10.apr.2011  Kl: 20:28  Kategori: Blogg Kommentarer: 9

God dag! :)

Heeyy, nå har jeg stått opp for en halvtime siden og sitter å spiser tortilla. Ikke så lurt akkurat, men.  Jeg må snart få spist noe og fixa meg, fordi jeg skal opp til mariaaaa! :) Og så skal vi på årbogen etter det, jeg håper det blir morsomt. Akkurat nå så er det ikke så veeeeeeeeeeldig fint vær, men håper det blir litt sol utover dagen ;)  Jeg skulle egentlig spilt fotballcup idag da, men jeg orka ikke fordi jeg er syykt støl i armene og beina etter håndballkampen i går, men jeg har fått med meg at de gikk videre fra lørdag til søndag, og i dag gikk de videre :D Håper de vinner hele dritten ass! Det frister og stikke bort på øren å se på, men er ikke helt sikker på om jeg gidder alikavell fordi jeg skal stikke å møte noen andre folk på årbogen.. haha!Hva skal du idag?

- Vildeberg! <3

Dato: 10.apr.2011  Kl: 12:12  Kategori: Blogg Kommentarer: 12

Natta! :)

Heisann!
Det blir litt rart fordi det første "ordentlige" innlegge på denne bloggen er liksom "Natta!" men grunnen til det er at jeg lagde den veldig seint da, hehe.  Men jeg begynner å bli trøtt, så jeg trur jeg leggger meg snart. Det har vært veeeeldig gøy idag da, først håndballkamp, det var siste seriekamp da :D Også magasinet med mamma, der kjøpte jeg nye skole og ny jakke :') kan legge ut bilde av det i morgen. Også var det opp på årbogen med masse venner, det var kjempe morsomt! Jeg skal opp dit i morgen også da, så håper det blir like morsomt! Eller morsomere, hah :) <3Naatta! <3 :)

- Vildeberg! <3


Dato: 10.apr.2011  Kl: 01:37  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

OM MEG!

I 1998 kom jeg altså til verden, på datoen 09.10.  Og som du kanskje vet så heter jeg Vilde Edquist, og det er derfor jeg heter vildeedquist.blogg.no. Min hobby er å henge med venner og ha det gøy ute. Jeg har ingen dyr for øyeblikket nå, men skal snart få en liten kattunge, gleder meg utrolig mye til det da! Hihi. Jeg liker IKKE edderkopper, bier, vepser osv. Det er kvalm assa, men det er bare på sommeren de lever da, men jeg liker sommeren best, heh. Jeg har noen veldig gode venner da, jeg er utrolig glad for at jeg har fått akkurat de, og bestevennen min heter Daria, hun har jeg vært bestevenn med i 4 år nå, og jeg er ikke lei av henne, vi har aldri krangla sånn ordentlig, og vis det skulle skje, eller det går ikke fordi hu får alltid læætiis og det er ikke veldig lett for å få hu til å bli sur, hah!

Sport: Jeg holder på med fotball og håndball, og trives veeeldig godt med det. Jeg har gått på fotball i 7 - 8 år snart og håndball har jeg ikke gått på så veldig lenge, eller jeg hadde jo begynt med håndall for 2 år siden, men så slutta jeg. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, det ble egentlig bare kjedelig av en grunn.. Men jeg begynte igjen da, og det er jeg veldig glad for, og jeg har ikke tenkt til å slutte med en gang nå, drømmen er å bli håndballproff da, hehe.

Shopping: Jeg elsker å shoppe, men jeg liker det faktisk best med venner, fordi da er det gøyere av en grunn. Mens jeg egentlig kanskje får mer når jeg er med mamma siden hun har "evig penger" ha. Fordi når jeg er med venninner, så har jeg jo bare fått noen penger som jeg kan shoppe for, men jeg skal snart få bankkort sikkert, så da blir det bedre! :)- Vilde berg! <3

Dato: 10.apr.2011  Kl: 01:25  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ny blogg igjen!!

Heey, nå har jeg lagd ny blogg fordi den andre klikka helt, fordi det kom sånn grå over hele skjermen liksom. Og jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre ;o Så jeg bare lagde en ny, haha. Jeg gir fort opp, men det er bare sånn jeg er da.. hehe. Eller det spørs faktisk hva jeg driver med, hihi :)  

Ja, men uansett da, jeg håper det funker med denne bloggen, og at jeg får masse leser ogsånt! Det hadde vært utroliig morro! :)  Da får  jeg bare sette i gang, hihi :)Ha en fiin kveld/natt videre da! xP

 - Vildeberg. <3 :)Dato: 10.apr.2011  Kl: 00:44  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Dato: 10.apr.2011  Kl: 00:12  Kategori: Blogg Kommentarer: 1
hits