ÅHALLA!

Hallo igjen, da er jeg litt tilbake, sånn at jeg blogger litt og litt!  Vet ikke om jeg kommer til å blogge helt fult enda, men jeg skal se litt ann, men det er pga treninger, lekser osv.. Uansett, i dag har jeg bare vært hos emilie, og vi har bare chilla egentlig. Hva annet gjør man på en søndag som det regner?..  og det betyr bare at vi har nerda pc'en i hele dag, hørt på musikk og sett på tv i hele dag. 

love  ♥

Dato: 18.sep.2011  Kl: 19:30  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

EXCUSE MEEEEE!

haii, har ikke blogget på lenge nå, men jeg har seriøst ikke tid, så jeg må ta en pause.. har trening 4,5 eller 6 dager i uka, + lekser.. funker ikke bra! så jeg må ta en liten pause akkurat nå. kommer kanskje noen innlegg noen ganger vis jeg har tid! 

 

kommer tilbake snart :))

 


fotballcuup <3<3<3<3<3<3<3<3

 

snakkes 

Dato: 26.aug.2011  Kl: 15:16  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

TRENING

Heeyoo, når har jeg akkurat kommet hjem fra fotballtreninga, jeg var ganske slapp i dag, så jeg orka så vidt å spurte.. men det er kanskje fordi jeg nesten ikke har spist i dag da.. men det var deilig å trene litt da!  I morgen har vi kamp mot solberg, og de skal vi knuuuuuuuse! Ellers så blir jeg skuffa altsåå!.. 

Jaapp, men nå skal jeg snart stikke i dusjen trur jeg, har ikke gjort det enda, siden jeg var sykt sulten, hahah.

Og måtte jo sjekke facebook først! facebook er helt klikkings nå, det eneste som funker er jo chatten! samme hos deg? eller når noen kommenterer bilde mitt, så kommer det ikke opp på bilde liksom..

hva har du gjort i dag?

- love vilde <3

Dato: 22.aug.2011  Kl: 20:31  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

SPEILREFLEKSKAMERA

Hallå, jeg har sinnsykt lyst på speilrefleks, men pappa sier jeg må ønske meg det til komfen, og det er jo en stund til så, jeg bestemte meg for å prøve å spare til et selv! Ikke det at jeg tror at jeg kommer til å klare det, men det spørs jo litt på prisen! Så jeg lurte på, er det noen som veit om et bra speilreflekskamera som ikke koster en formue? og hvilket? har begynt å skikke litt, og kanskje dette; 


canon 550 D, men jeg vet ikke prisen på det da..  noen forslag? : )  og jeg har ingen kamera for tiden, så jeg får ikke tatt så mye bilder med bra kvalitet, så lenge jeg ikke finner kabelen til det. Så det er vel grunnen, og at jeg har ønsket meg speilrefleks utrolig lenge nå.. btw, dere kan også kommentere hva dere vil at jeg skal blogge om fremover, og om dere vil ha videoblogg, eller hva? :)

- Noen bra speilreflekskameraer som ikke koster all verden?
- Er canon 550 D bra?  
- Hvad tycks?

- love vilde <3 


Dato: 21.aug.2011  Kl: 20:25  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

UKAS BLOGG!

Nå fikk jeg plutselig lyst til å ha Ukas blogg, så da er det bar å melde seg på! Fra i dag, altså søndag til onsdag har dere sjangsen til å melde dere på! Og da velger jeg ut 4 blogger, som dere kan stemme på. Og den som vinner linkes i et innlegg hver dag i en uke, og jeg vurdere bloggen. :)nominer i vei nå!  dette blir gøy! <3

- love vilde <3

Dato: 21.aug.2011  Kl: 16:11  Kategori: Blogg Kommentarer: 23

go insane go insane, throw some glitter make it...


// weheartit

syns om bildet?

- love vilde <33

Dato: 21.aug.2011  Kl: 14:25  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

BLOGGEN

Heei bloggeen, jeg syns jeg har blogget veldig lite og kjedelig for tiden, så jeg skal prøve å starte på nytt. Det blir litt vanskelig uten kamera, fordi jeg finner ikke den koblingstingen.. så jeg har bare mobilen, men skal prøve å få tatt noe med den også.Jeg skal snart begynne å fikse design ogsånt, men jeg trenger ny header? kan du lage det til meg? vis du klarer det, så skriv e-post adressen din i kommentarfeltet, grunnen til det er at jeg ikke husker min egen, hahah. 

Jaa, men da skal jeg begynne å blogge igjen, finne på noe annet enn å skrive masse kjedelige innlegg hver eneste dag! :) 


// photoshoot for lengeeesiden! 

hva syns du om bildene? 
kan du lage header? trenger det virkelig!

- love vilde <3

Dato: 21.aug.2011  Kl: 12:53  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

FÅ MEG PÅ, FOR FAEN!

I dag har jeg vært på elvefestivalen i drammen, også var vi på kino og så "få meg på, for faen!" den var litt for drøy syntes jeg, litt for mye liksom, men ellers var den bra. Det var ikke den beste filmen jeg har sett, men helt grei. :)

Vi hang litt rundt i byen også, mye som skjedde, og sykt mye folk!  Gikk nesten ikke fremover når du skulle gjennom gatene, hvor alle de bodene var. 

har du sett den?

- love vilde <3

Dato: 20.aug.2011  Kl: 23:38  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

FØRSTE SKOLEDAG OVER

Jeg kom hjem for ca 1 time siden ellernoe, første skoledag var helt grei. Først satt vi bare i ekneshallen og snakka, og ropte opp klasser ogsånt, blei fornøyd med klassen da, delta har de kuleste folka liksooooooom. :) 

Etter skolen så dro jeg på senteret med Adriana og Rebekka, og der var vi en og en halv time ellernoe sånt. Også kjøpte vi litt mat og drikke. hvordan var din første skoledag? 

- love vilde <3

Dato: 19.aug.2011  Kl: 13:31  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

ELVEFESTIVALEN

heey, nå kommer elise snart til meg, så skal vi ordne oss, også skal vi ta bussen til drammen. det er elvefestivalen i drammen nå for tiden, så det blir nok veldig morsomt! Vi skal møte noen andre der også, som har dratt litt tidligere, men vi orka ikke det, siden jeg hater å stresse!  

Det er veldig varmt ute nå, så jeg vet ikke helt hva jeg skal ha på meg, men jeg har liksom kledd på meg, ja vi får se.  Her er outfoten for i dag. 
/ bukse cubus, / t-skjorte only, / jakke cubus 

btw; jeg viser ikke ansiktet nå, for jeg ser helt hemma ut akkurat nå. 

Men nå går jeg å ordner meg litt til, før elise kommer hit. :)

Skal du på elvefestivalen?
Har du vært der før? 

- love vilde <3

Dato: 18.aug.2011  Kl: 13:10  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

ANG. DAY 5 - ANTREKKET DITT I DAG

det er ikke vits at jeg bare legger ut et bilde av at jeg står i joggebukse og hettegenser, det er jo utrolig kjedelig, så dere kan heller få outfit i morgen, da skal jeg til drammen, og har på meg litt mer ordentlig! :)

I morgen er det jo elvefestivalen i drammen, og jeg skal dit med Maria, Synne, Elise og Christina, møter sikkert flere kjente. Det er gratiskonstert med Madcon, så vi skal sikkert se på dem da. Mer informasjon om akkurat det kommer i morgen før jeg drar. :)


/ gamelt bilde egentlig.. 

Skal du på elvefestivalen?
Hva syns du om bildet? 


- love vilde <3

Dato: 17.aug.2011  Kl: 21:05  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

EGYPT!

29. desember skal jeg til Egypt i Sharm el Sheikh med hele familien, farmor og farfar betaler alt fordi det var noe 70 årslag ellernoe trur jeg. Så da blir det å feire nyttårsaften der, og ikke hjemme. Blir litt uvant, men blir sikkert helt greit. ♥♥

Sharm el Sheikh♥ Vi skal være der en uke, så får jeg fri de første dagene etter juleferien fra skolen. Har planer om å bli dritbrun, mens alle hjemme har snø og at det er kjempekaldt!

Akkurat perfekt, gleder meg sinnsyykt! Skal ligge å sole meg hele tiden, og nyyte varmen! ♥

Bade masse, shoppe sinnsykt vis jeg klarer å skaffe meg penger! Begynne å spare snart, så jeg får kjøpt ekstra much! Å gud jeg gleder meg!! ♥♥

Har du vært i egypt eller skal du? 

- love vilde♥Dato: 17.aug.2011  Kl: 13:37  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

DAY 5 - NOE DU SAVNER

Day 5 - Noe du savner

Det jeg savner akkurat nå er grenlandcupen faktisk, sinnsykt morsomt! Trist å reise hjem igjen, så håper vi kan dra dit nesten år også, og møte de samme folka, heheh. Discoen var helt rå, høy musikk, alle danser! Var bare så sinnsykt morro! Det negative med cuper er at man må drå  hjem igjen, triist :((


7 er best!!!! <33

DISCO! <3 VAR EN HELT SYKT HERLIG HELG!  

har du vært på cup?
det er trist å dra hjem ikkesant? :(

- love vilde


 

Dato: 16.aug.2011  Kl: 22:04  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

KAMP I DAG!

I natt har jeg overnattet hos bestevenninna mi, og vi sto opp for ca en time siden eller noe, også spiste vi nudler og drakk iste, NAM! hahaha. Nå ligger vi i senga og ser på tv og nerder pc, det er chill! 

Uansett, vi har kamp mot vestfossen i dag kl. 19.00, første seriekamp, så den håper jeg vi vinner! Wish me luck!  håper vi er nok spillere siden vi har 3 skadet.. men har jo det beste laget, så det kommer sikkert til å gå helt fint! 


/ grenland cupen! 

spiller du fotball?

- love vilde <3
Dato: 16.aug.2011  Kl: 11:57  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

DAY 4 - NOE DU GRUER DEG TIL

Day 4 - noe du gruer deg til  

akkurat for øyeblikket er det karakterer og lekser på ungdomskolen faktisk, det er bare det at vis jeg kommer hjem med sinnsykt dårlig karakterer, så har jeg en følelse at jeg får kjeft, og må sitte mye mer med lekser osv..

Og lekser, alle snakker om at det er mye på ungdomskolen, men noen sier også at det er  lite i 8? er det det? jaja, får se hva som skjer, thaha. Er det noe du gruer deg til? 

- love vilde <3

Dato: 15.aug.2011  Kl: 21:52  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

SVAR PÅ SPØRSMÅL DEL 1

Hvor mange blogger har du hatt? - jeg vet faktisk ikke, 2 - 3 kanskje.

Hvorfor begynte du å blogge? - jeg har blogget før, og jeg ville bare begynne igjen.

Hvilke blogger leser du? -  tcmn andreabadendyck,  minito,  wethree,  juliestostad & tuvaw .

Hvor mange kjærester har du hatt? - har ikke telt, heheh.

Liker du noen ? - jaapp

Isåfall hvem? - ingen kommentar, hihi.

Har du dyr? - japp, har en kattepus. :)Gleder du deg til å begynne på ungdomsskolen? - ja, det gjør jeg :)

Nevn 10 bestevenner -  Litt vanskelig å velge 10 stk..

Har du en annen blogg? - nopee.

Hvor mange søsken har du? - har en lillesøster. 

Ynlings butikk? - 
BikBok, Vero Moda, Only, Cubus, og de andre vanlige, thaha.

Ynlings mat? -
BIFF! <333

Ynlings sminke`? - 
Mascara, fondation.

Hva ser du i en gutt? - Snill, kjekk, morsom, at jeg kan stole på han :) 

Hva syntes du om tcmn? -  hun er en kjempe god blogger, leser bloggen fast, men hun viser kanskje litt for mye på bilder, men det får være hennes valg assa ;)
Hva syntes du om andrea badendyck? - Hun er en supergod blogger,, hun blogger om masse fint, hun er sinnsykt pen, og jeg leser bloggen hennes hver dag! :)

Liker du melk? - ja, men drikker det nesten aldri, hehe

ca hvor mye penger trur du at du bruker på klær i månden? -  rundt 500-, kanskje, men det er ikke alltid..  bruker ikke så mye egentlig, har aldri penger... :s 

 

Hope you liked it, nå må jeg gå å støvsuge før tante kommer en tur, blogges senere i dag! :) fikk du svar på noe du lurte på? Del 2 kommer senere en gang. :)

- love vilde <3

Dato: 15.aug.2011  Kl: 13:02  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

JEG VIL LESE BLOGGEN DIN!

Akkurat nå har jeg sinnsykt lite å gjøre, og da fikk jeg lyst til å lese blogger, theh!  Ja, men vis du bare kommenterer bloggadressen din, så stikker jeg innom bloggen din å legger igjen en kommentar! Kanskje jeg blir fast leser, prøver å finne bra blogger for tiden, hihi :)hva er bloggadressen din?

- love vilde

Dato: 14.aug.2011  Kl: 20:39  Kategori: Blogg Kommentarer: 65

DAY 2 OG 3

Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå - disse er de jeg har på hjernen, så det er vel det jeg hører mest på for øyeblikket.

Bruno Mars - Marry you

  

 swedish house mafia - save the world tonight 

  

 Demi Lovato - skyscraper

hva syns du om sangene?


Day 3 - Parfymene dine - beklager for dårlig kvalitet, men de er tatt med mobilen siden jeg ikke finner ledingtingen til kameraet.. :((

Sweet rose -
kjøpt på HM for 30-, en prøvetest ellernoe, men lukter utrolig godt! 

Bi - es MQ -
husker ikke hvor den er kjøpt, men den var på salg og var veldig billig, husker ikke pris.Pure lightness -
fått i gave av bestevenninna mi, så vet ikke pris og hvor den er kjøpt.Kiss of love -
fått i gave av en venn, så vet ikke pris og hvor den er kjøpt.

skal snart kjøpe en ny en, har egentlig ikke en spesiel favoritt, heheh. 

håper du likte det! :)  btw, det er bare å kommentere vis dere har noe dere vil at jeg skal blogge om.

har du noen av parfymene?  

- love vilde <33  

Dato: 14.aug.2011  Kl: 18:15  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

HJEMME FRA TELEMARK CUP 2011 ..

Da er jeg endelig hjemme igjen, eller endelig, jeg vil ikke komme hjem.. Det var så utrolig morsomt! Disco med DJ, høy musikk, godteri, brus, masse folk og dansing to dager, det er livet det!  

Men vi kom til B sluttspillet, men vi tapte alle kampene siden vi blei satt inn i feil pulje, så vi kom med folk som var eldre.. og det endte med at en brakk armen, en går på krykker og en fikk kraftg fortuelse.. håper det går bra med dere!

Blei kjent med noen da, men det var gutter, hahah. Vi lå på kjølnes ungdomskole, og alt var så sinnsykt bra! Jeg legger ut noen bilder, men legger ikke ut alle, da blir det bare kjedelig å se på, heheh.

også vant vi en sånn ting for fair play ellernoe, den var verdt 2500 kr, så vi fikk en liten premie, heheh! :)
 
best laget! 
utrolig opplevelse altså, hahaha. 

Btw; jeg tar dag 2 og 3 senere idag, siden jeg er sinnsykt sliten akkurat nå..  

har du vært på cup? hvem cup? var det morsomt? 

- kisses

Dato: 14.aug.2011  Kl: 14:23  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

CUP NEXT + DAY 1

hallo, nå skal jeg dra om 15 min, til Telemarks cupen, trur jeg den heter med verdens beste lag og jeg gleder meg noe helt sinnsykt!! Det er disco i dag og i morgen, men vi rekker ikke hele fordi vi har kamp i 6 tiden og 8 tiden begge dager, trur jeg.Discoen er fra 20.30 - 23.00. Og vi kan gå videre til A-sluttspill og B-sluttspill. Jeg blir fornøyd vis vi kommer til B-sluttspillet. wish me luck!

Det som er positivt er at vi møter noen av guttene fra leierskolen, det blir koos å se dem igjen. 


hhehehe, laget for noen år siden, men vi er mange fler, og noen på bilde har slutta, menmen :)

Jeg får ikke blogga før jeg kommer hjem igjen på søndag, så bare legg igjen kommentarer mens jeg er borte, vis det ikke er nett på den skolen vi skal ligge på da, og jeg kommer meg inn på det! Skal prøve å få tatt masse bilder å vise dere når jeg kommer hjem!

 

DAY 1 - Et av de nydeligste bildene av degtror jeg, heheh!  hva synes du om bildet? 

Da drar jeg på cup, hadee bloggen! <3

-kisses from meee
 

Dato: 12.aug.2011  Kl: 12:40  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

KATTA MI

Tenkte jeg skulle ha et innlegg om den derre katta mi da, vi har hatt den sånn ca. 2 uker, og den har vokst utrolig fort! Heter Balder og har bursdag 24.mai, hahaha, jeg tok bildene i stad :))


 
har du katt, eller andre dyr? hvor gammel er den?
- kisses <3

Dato: 11.aug.2011  Kl: 22:08  Kategori: Blogg Kommentarer: 10

40 days challenge

Heei, jeg tenkte å ha en sånn 40 days challenge, så da har jeg noe å blogge om i 40 dager vertfall! thehe, og jeg skal klare hele tingen, det er målet!   Jeg begynner i morgen, så ENJOY.

Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 3 - Parfymene dine
Day 4 - Noe du gruer deg til
Day 5 - Noe du savner
Day 6 - Antrekket ditt i dag
Day 7 - Det du kjøpte deg sist
Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
Day 9 - Mobilen din
Day 10 - Din verste uvane
Day 11 - Rommet ditt
Day 12 - Sminken du bruker
Day 13 - Et bilde fra i dag
Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 15 - Ti ting du ønsker deg
Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
Day 17 - En artist du liker (jente)
Day 18 - En artist du liker (gutt)
Day 19 - Et bilde av håndskriften din
Day 20 - Smykkene dine
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
Day 22 - Din favorittscene i en film
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
Day 24 - Lommeboken din
Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 26 - Ti ting om deg selv
Day 27 - En sang du virkelig er lei
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
Day 29 - Din favorittblogg
Day 30 - En matrett du elsker
Day 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
Day 32 - En ferie du vil på igjen
Day 33 - En sang som får deg til å gråte
Day 34 - Noe du er redd for
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - Favoritt outfiten din
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
Day 39 - Alle premiene du har vunnet
Day 40 - Favoritt serie(r)STAY TUNED!  Dato: 11.aug.2011  Kl: 13:56  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Spørsmålsrunde

hallo, tenkte jeg skulle ha en spørsmåls runde nå, så vis dere lurer på noe er det bare å spørre! :)
Setter pris på så mange spørsmål som mulig, håper det bli masse å svare på. STILL SPØRSMÅL! :  )

Dato: 10.aug.2011  Kl: 22:26  Kategori: Blogg Kommentarer: 14

FILM

Halloo, nå skal jeg møte Elise Og Christina på mix om 15 min. så dette blir et kjapt innlegg.  Vi skal leie en film, og sikkert kjøpe noe godteri og se på filmen her hos meg. Det blir sikkert korselig :)  

Men akkurat nå ligger jeg og koser med kattenmin, har akkurat fått kattunge! Vi har hatt den i 2 uker, så den liger på soffaen ved siden av meg og slapper av.  Men nå må jeg gå, så snakkes i kveld! <3snakkes! 

Dato: 10.aug.2011  Kl: 15:17  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

I'm back again!

Hellu, nå har jeg bestemt meg for å begynne igjen, nå er snart sommerferien slutt og det skjer ikke så mye mer egentlig. Jeg skal på cup tiil fredag som varer til søndag, og da får jeg ikke blogga, vis det ikke er nett der, men da blogger jeg bare fra mobilen :) 

Men uansett, nå skal jeg klare å blogge mer enn en uke, har jeg bestemt meg for!  Så da starter jeg nå idag, så får vi se hvordan det går. hva har du gjort i sommerferien? :)  

Dato: 10.aug.2011  Kl: 15:02  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Pause

Helluu, jeg tar en pause fra bloggen fordi jeg nesten ikke har tid i sommerferien til bloggen, jeg skal masse bort og det er altså ikke alltid jeg kommer til å få tilgang til Internett og da blir det noen dager bloggen bare står uten noen innlegg. Og dessuten så håper jeg det blir veldig fint vær mesteparten av tiden så jeg kan tilbringe mesteparten av tiden ute! Fordi jeg har faktisk et mål om å bli brunere enn mamma, men det trur jeg ikke kommer til å skje.. det kan hende at jeg fortsetter litt utti sommerferien vis jeg fortsatt har blogglyst. Jeg får ikke lagt ut bilde nå fordi jeg er på iPaden.Snakkes kanskje senere..
-vildeberg ;)
Dato: 21.jun.2011  Kl: 14:57  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Chris Brown ft. Justin Bieber - Next 2 you

 

Åhh, gaaaad! Den sangen er så sinnsykt fin! HØR PÅ DEN! :'D 

Liker du sangen? 

- vildeberg!<3

Dato: 19.jun.2011  Kl: 20:04  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

TRENING

Helluuuen, nå skal jeg snart på fotballtrening faktisk, den begynner egentlig 16.30, men vi skal møte opp 16.00. Det er bare en time til ca, og jeg har ikke kledd på meg eller ordna meg noen ting, så jeg må begynne nå snart. Det er sånn kraftsenter da, sånn at du bli valgt ut av treneren så får du litt trening i teknikk, og vi trener i to og en halv time annenhver søndag. Der trener vi med 97, 96 og jeg trur det er 95, så det er litt alderforskjell liksom, men jaapp! Jeg må forte meg litt vis jeg skal rekke det, så snakkees :)

Hva skal du idag`?? :)

-vildeberg! :)

Dato: 19.jun.2011  Kl: 14:47  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

VIDEO - HVA HAR JEG I SMINKEVESKA?

         


Thahah, her er den videoen som jeg sa jeg skulle legge ut i går! Den blei litt faila fordi det er den første videoen, men jaja :)   Btw, sorry for dårlig lyd. Og jeg har fucka stemme!!!! 

- vildeberg!

Dato: 19.jun.2011  Kl: 12:12  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Wooohooo!

helluen, nå har jeg funnet ut at jeg ligger på 3 plass i Nedre Eiker! Utrolig førnøyd med det da, og da ville jeg bare si tusentakk til dere som leser bloggen min, og kommenterer!  Jeg har utrolig mange sidevisninger for tiden, så det er positivt da, håper jeg ikke mister noen lesere, eller jeg håper bare at tallene stiger høøøøyt! Jeg syns det er kjempe koselig med mange lesere ogsånt! :))bilde fra bursdagen til Ida og Christina! utrolig kos, elsker dere jenter! <3

håper du fortsetter å lese bloggen min! :)

-vildeberg!<3

Dato: 18.jun.2011  Kl: 22:58  Kategori: Blogg Kommentarer: 9

OVERNATTING

helluuen, nå sitter jeg og Marte og spiser pizza og drikker glasscola! Vet ikke hvorfor, men cola på glassflakse smaker bare dobbelt så godt, thaha. Og Marte skal overnatte her i natt, så det blir kjempekos!  I kveld skal vi kose oss med masse godteri og brus, også blir det vell bare å ligge i senga og se på tv. :)

Den photoshooten jeg snakket om istad blir ikke noe av siden marte hadde ikke speilrefleksen hos moren sin, fordi hun trodde søstra hennes hadde tatt det med, men det hadde hun ikke, så vi droppa det!  OG jeg holder på med en video som kommer i kveld eller på morgenen i morgen, jeg må bare redigere den litt og ordne med lyden, så blir det bra! :) Peace out! 

 

Kos dere videre i kveld! :)

- vildeberg!<3Dato: 18.jun.2011  Kl: 20:46  Kategori: Blogg Kommentarer: 9

BIK BOK COLLECTION

        


        

        

        

        


Her er noe av bik bok samlingen i sommer, noe av det var jo litt søtt da!  

Syns du det var fint? 
Har du noe av det ?
Hot or not? 

- vildeberg!<3
Dato: 18.jun.2011  Kl: 17:36  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

GOOD MORNING

heisann, nå har vi nesten akkurat våkna, og jeg har overnattet hos Marte. Det er veldig stille her faktisk, thah.  Vi kom hjem i ett tiden, og la oss halv tre eller noe sånt. Det var kjempegøy på konserten da, også møtte vi Emilie (Voe) hun stod 1 m unna oss og så på konserten da! Også kom jeg på tv i følge noen personer, hihi. Og hadde faktisk utrolig flaks med været da, det begynte å regne heeelt på slutten når konserten var ferdig! :) Btw, vi tok noen bilder, men det funka ikke å legge de inn på pc'en så jeg får ikke lagt ut noen..

Akkurat nå ligger vi i senga og chiller, diigg! Etterpå skal vi ut å ha photoshoot trur jeg, så da kan jeg legge ut noen bilder da. Vis det i hele tatt skjer, hahaha.

Var du på VG lista - topp 20 ? :)

- vildeberg!<3

Dato: 18.jun.2011  Kl: 12:37  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

JEG VIL LESE DIN BLOGG

hellu igjen, jeg har lyst til å lese din blogg fordi jeg har ikke så mange blogger å lese for tiden, så vis du har lyst til å skrive bloggadressen din under i kommentarfeltet, så kan du gjøre det! + at jeg får flere blogger å lese om dagen, jeg skal prøve å få gått gjennom alle og legge igjen en kommentar! :) Jeg kjeder meg nå også, btw! 


hahah, på vei til leierskolen! ^^, 

- vildeberg!<3 

Dato: 17.jun.2011  Kl: 16:21  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

HMM?

Helluu, jeg bare lurer på en ting, er det noe dere vil at jeg skal blogge om? Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om framover, så er det noe dere vil at jeg skal blogge om så er det bare å kommentere! :)

Det var bare det da, håper jeg får en del kommentarer på dette innlegget.. :))

da er det bare å kommentere det dere vil at jeg sakl blogge om! :)

- vildeberg!<3

Dato: 17.jun.2011  Kl: 15:22  Kategori: Blogg Kommentarer: 7

VG TOPP 20 - KONSERTEN!

Hallo, i dag skal jeg på VG topp 20 med Marte jentami  i Oslo da det blir kjempe gøy! Bortsett fra at det er meldt regn og det er ikke gøy.. Men håper på at vi kommer laangt fram da.  Husker ikke akkurat hvilke artister som skal dit i dag, sorry. 
Jeg husker faktisk ikke heller når den begynner, men jeg skal vertfall til Marte når mutter'n har kommet hjem, og vi har avspasert idag. Så det betyr at jeg akkurat har stått opp, hihi. Skal du på konserten?

-vildeberg!<3

Dato: 17.jun.2011  Kl: 12:17  Kategori: Blogg Kommentarer: 9

UTROLIG TRIST!

Helluuen, nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra den siste skoleavslutningen på Krokstad Skole! Jeg kommer sikkert til å savne skolen, lærerene og alt annet! Det startet jo med underholdningen da, det var allerede noen som begynte å gråte da. Vi fikk også diplom av rektor etter at han hadde holdt en lang tale. Etter det så gikk vi klassevis til et rom hver, og vi skulle spise tapas, kaker, drikke brus, kaffe og kose oss mye. Også skulle vi se på bilder fra leierskolen på en sånn activboard ellernoe. 

Og når det var ferdig så sang vi en sang som julie og faren hennes hadde skrevet, den var kjempefin, og det var bare åtte stykker som sang den trur jeg. Men da kom vi til da Annette (Læreren) begynte å grine veeeldig. Når vi var ferdig med det, så holdt Annette en laaang tale, og den var veldig trist og fin da. Også ga hun oss en rose, et dikt med bilde av oss på og en leierskolebok. Det var en kjempefin avslutning, men det var utrolig trist da. Kommer til å bli værre på tirsdag som er den siste skoledagen på hele greia....

 

 


/ / Photo weheartit.com

Syns du det er trist med sånne avsluttninger? :/

 

-vildeberg!<3


Dato: 16.jun.2011  Kl: 22:58  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

AVSLUTTNING!

Hellu, jeg må bare si en ting, jeg orker ikke å ha den 10 daysen, så jeg bare driten i den akkurat nå. Fordi noen ganger glemmer jeg den helt, også har jeg ikke alltid tid til så mye blogging så, jeg bare glemmer den jeg :)

Også i dag er den store dagen da (Store og Store..) avslutninga er idag, klokka 18.00, men elever og lærere skal møte 15 minutter før da. Og vi har øvd i hele dag også, så det skal nok bli bra! Men det kommer til å komme sinnsykt mange, siden det er hele trinnet og vi er ca. 100 stykker! Også blir det foreldre osv, men søsken ogsånt kunne ikke ikke være med siden da blei det ikke plass, haha. Så det er bare foreldra som kan være med å se på da.. men det kommer til å bli sykt mange tilsammen!  Og etter vi har hatt underholdningen så skal vi gå klassevis til noen andre rom, og der skal vi spise kaker, (Og kanskje mat, vet ikke helt) og ha det koselig da.  Så håper vi ikke driter oss ut.. 


Liker du å stå på en scene å synge for sinnsykt mange mennesker? 

- vildeberg!<3

Dato: 16.jun.2011  Kl: 15:04  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

ØVING!

heihei, nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, og vi har øvd i de to siste timene til avslutninga i morgen. Også i morgen skal vi øve hele dagen, og vi får ikke gå hjem før det er helt bra, så håper ikke vi kommer hjem kl. 17.00 liksom.. Og på morgenen i morgen skal alle plukke blomster som vi skal ha i gymsalen da, og det må vi gjøre før skolen. :)

Nå er Rebekka er her, og jeg skal sove hos henne i natt ,så vi kan plukke blomster sammen på vei ned til skolen.  Og siden vi skal plukke blomster får vi begynne en halvtime senere da, men uansett så håper jeg det ikke blir regn, thahha! 

Skal du ha avslutning, eller har du hatt? :)

- vildeberg!

Dato: 15.jun.2011  Kl: 14:36  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

MORSOM DAG!

Heelluu, nå har jeg akkurat dusja og sitter å spiser knekkebrød med gulost. I dag har jeg vært på årbogen med de herligste da, og vi har sett på fotballkamp. 99'gutta spilte mot Åssiden og de tapte 11 - 1 ellernoe sånt. Hahahah, småttiser vett, neida. Lykke til neste gang sier jeg bare, hihi. Etter det var vi igjen litt på årbogen og bare hang rundt, så gikk jeg og Rebekka til hun, og spiste is, og satt på facebook litt. Helt til jeg ble henta da. :)Har det skjedd noe morsomt for deg idag da? :)

- vildeberg!<3

Dato: 14.jun.2011  Kl: 21:32  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Dag 2: 10 ting du vil i fremtiden.

Okei, 10 ting jeg vil i fremtiden, nå må jeg tenke:)

 

1. 'Klare å holde ut med å blogge minst 2 - 3 innlegg hver dag litt lenge, og ikke bli lei med en gang, vertfall et halvt år da. 
2. Få bra karakterer på ungdomskolen, og en bra utdanning! Vil ikke akkurat havne på kiwi heller..
3. Få et kjempefint hus (IKKE leilighet) , barn, en mann og bli lykkelig. 
4. Drømmer kanskje om en liten chivava da, men litt usikker på om det kommer til å skje..
5. Ha minst ett dyr i huset, og at den er utrolig kosete! :) LOOOOVE <3

 
6.Reise til USA med bestevenninnene mine, og shoppe sinnsykt mye! 
7. Bli millionær, altså dritrik! hihihi. 
8. Ha et sommerhus ellernoe sånt i et varmt land, og en skikkelig luksusbåt! :) (Den skal være veldig stor)
9. Å ha en sykt stor garderobe full av kjempefine klær! :'D
10. Ikke miste kontakten med de beste vennene mine. :))

 

Trukke så veldig mange av dem kommer til å skje, men drømmer om det vertfall!

Hva vil du at skal skje i fremtiden?  

- vildeberg!<3

Dato: 14.jun.2011  Kl: 15:17  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

BILDER!

Hellu, nå har vi akkurat vært ute en tur, i den deilige varmen, thihi. Så nå legger jeg bare ut noen bilder fra i dag.
Hope you like it! ;) Btw, vis du lurer så har vi bikini under toppen, fordi vi ikke gadd å ta den av før vi stakk ut. Ser ikke akkurat bra ut, men who cares? 


I'm strooooooooooooooooooooooooong! :'D

jentami<3
Hva har du gjort idag? :)

- vildeberg!<3

Dato: 13.jun.2011  Kl: 19:27  Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Dag 1: Et bilde av deg, ikke tatt av deg selv.


// Bilde leierskolen. 

kos dere videre i dag, med sol og sommer! :)

- vildeberg!<3Dato: 13.jun.2011  Kl: 15:10  Kategori: Blogg Kommentarer: 7

10 DAYS!

Jøøpp, da skal jeg ha en sånn "10 days" så da kommer det vertfall et ekstra innlegg hver dag da. Og grunnen til at det er 10 dager er fordi at jeg drar til Frankrike om 13 dager, så da får jeg ikke rekt noe.  Håper dere liker dette her da. :)

Dag 1: Et bilde av deg, ikke tatt av deg selv.
Dag 2: 10 ting du vil i fremtiden. 
Dag 3: Ta bilde av din håndskrift. 
Dag 4: Fortell om ditt drømmebryllup
Dag 5: Hvilken sang får du ikke ut av hodet.
Dag 6: Ta bilder gjennom hele dagen din.
Dag 7: Ta bilde av morgensveisen.
Dag 8: 10 ting som gjør deg glad.
Dag 9: 10 ting som gjør deg trist. 
Dag 10: Et bilde av deg som barn.

 

Jeg begynner idag, så dag 1 kommer snart :)


morgentryne! hahahahahahah!

- vildeberg!<3

Dato: 13.jun.2011  Kl: 14:50  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

SOL & SOMMER!

hallo, nå har jeg nesten akkurat våkna, og det er dritfint vær ute! Skal sikkert fixe oss litt snart, spise frokost & gå ut å sole oss, blir digg det da. Jeg trenger litt farge på kroppen før jeg drar til Frankrike vertfall, og jeg har planer om å bli sinnsykt brun denne sommeren, så da er det egentlig bare å starte! Kos dere videre i dag med alt godt! :) 

Har du tenkt til å bli brun i sommer?
Skal du noen steder i sommerferien?  

- vildeberg!<3

Dato: 13.jun.2011  Kl: 13:21  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

DRAMMEN - KINO!

Heeyy, nå har jeg akkurat kommet hjem fra drammen, fordi jeg har vært på kino og sett Pirates of the Caribbean! Den var faktisk bra, anbefales! Vi kom litt tidelig til drammen og da gikk vi bare rundt og snakka, også kjøpte vi McFlurry på Mc. Og når vi bare satt der, så tok vi noen bilder da. Etter filmen så var det en halvtime til bussen gikk hjem, så først gikk vi bare litt rundt og surra, også det siste kvarteret så stod vi bare på bussholderplassen! :)  

Det har vertfall hvert litt morsomt idag da, og jeg har ikke noen peiling om hva som skjer i  morgen enda, håper bare på veldig bra vær, så kanskje vi kan sole oss og bli litt brune, hahah! ;)


hahahah, chiller.. :)


hihihi, de gule er mine, and that's my new shoes ;)


Billetten dåh :)


thahahha, døøør! 


og jeg vet ikke hva emilie dreiv med ;p

hva har du gjort idag? :)
har du sett " Pirates of the Caribbean" ? :) 

-vildeberg!<3

Dato: 12.jun.2011  Kl: 22:52  Kategori: Blogg Kommentarer: 9

KOS!

Hallo, nå er jeg hos Emilie og akkurat nå sitter vi på datan. Vi har akkurat hvert ute og gått en tur, en lang tur faktisk! Bare gikk rundt og prata, også stoppa vi på skolen, og huska litt på sånne rare husker. Også drikker vi faktisk et glass med burn hver, eller jeg har drikt opp mitt da.. Mamman til Emilie skal snart spise pizza, så det blir litt digg, haha. 

Etterpå skal vi ta bussen til drammen og se på Pirates of the Caribbean, håper den er litt bra vertfall da! Trur vi skal ta fem på halv fem bussen, så går vi herfra fire.  :)Har du sett den? :)

- vildeberg <3

Dato: 12.jun.2011  Kl: 15:24  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

DAGEN I DAG!

hellu, blei litt seint innlegg men jeg har ikke rekt tidligere.. 
men idag har jeg vært på shopping med mamma da, også dro vi hjem, og etter det så måtte jeg fixe meg litt. Og etter det så dro vi til Vicki og dem! Det var koos, selvom vi bare satt å nørda facebook på pc og iPad, med godteri og brus, thihi.  Vet jeg lovte å legge ut bilde av det jeg har kjøpt, men jeg har ikke fått rekt å tatt noen bilder, men jeg skal få lagt ut noe seinere. :)

I morgen skal jeg møte en som heter Emilie, og det er sinnsykt lenge siden jeg har sett henne! Så henne sist før jul, ellernoe. Og vi var liksom bestevenner før, vi dreiv å var sammen hver dag ogsånt! Eller vi er jo bestevenner enda, men har ikke vært så mye sammen i det siste dåh..Hva har du gjort idag? :)

-vildeberg <3

 

Dato: 11.jun.2011  Kl: 23:20  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

SHOPPING!

Hallo, jeg sto opp for ca. en halvtime siden, så akkurat nå spiser jeg frokost. Og mamma er på trening, så nå venter jeg bare på at hu skal komme hjem, for da skal vi dra! Jeg vet ikke om det blir så sinnsyk shopping, men jeg trenger noen små ting, og jeg finner sikkert noen ting jeg har lyst på, thihi.  Når jeg kommer hjem igjen kan jeg legge ut bilder av det jeg har kjøpt vis det blir noe da! :)

I kveld så skal jeg på besøk til noen venner, så det blir kos! Eller det er også noen venner av mamma og pappa da, men det blir sikkert gøy!  Liker du shopping? 

- vildeberg! <3 

                                                                                                          kos dere videre idag! 

Dato: 11.jun.2011  Kl: 11:47  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

DIGG MED SEIER!

Helluu! Japp, vi vant 2-1, og er egentlig ganske stolt! Fikk det første målet i første omgang og det andre i andre omgang. Vi hadde flere sjanser, men bomma på de, men sånn skjer. Jeg bomma på frispark, eller jeg skøyt rett på keepern, men jaja..  Men det var digg å endelig få 3 poeng! Så jeg håper vi ikke ligger heeeeeeelt nederst på tabellen, men jeg skal sjekke det i morgen! :)

Nå har jeg akkurat dusja, og er ferdig med å spise taco. Det var litt digg da. Nå skal jeg bare chille resten av kvelden, og det er selvfølgelig å sitte på facebook, se på tv & spise godteri og brus, thihi. hva liker du å gjøre på kveldene? :)

- vildeberg <3

Dato: 10.jun.2011  Kl: 22:30  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

It rains!

helloo, nå regner det, eller har vertfall akkurat regna! Flaks at jeg har hatt fri fra skolen idag da, det har regna sykt mye og de som har vært på skolen har hatt sånn orientering(?), stakkars dem. Jeg har faktisk sovet helt til søstra mi kom hjem fra skolen, så det var litt deilig da, thihi.  

Også har jeg fotballkamp etterpå mot tyristubben, og jeg trur faktisk at vi kommer til å vinne fordi de ligger nederst på tabellen og sist gang vi spilte mot de så vant vi 5 - 4, + at vi spilte helt utrolig dårlig! Så jeg trur vi har en god sjangs. Håper det ikke bare pøsregner, selvom det er litt gøy når det regner. Da er det vertfall ikke for mye sol, hihi.  

Men akkurat nå sitter jeg og chiller med facebook og brus! :' Dkos dere videre! 

spiller du fotball? 
regner det hos deg?

- vildeberg :)<3

Dato: 10.jun.2011  Kl: 16:21  Kategori: Blogg Kommentarer: 6

I'm back!

Helluuu, nå har jeg bestemt meg for å fortsette å blogge!  Så nå skal jeg prøve å ikke gi opp med en gang, og klare dette her da. Da håper jeg at jeg vertfall får noen lesere og at jeg ikke gir opp med en gang!  Jeg må bare si at vis jeg ikke blogger så mye, så er det fordi jeg ikke har tid, men jeg skal prøve på at det ikke kommer til å skje!

Også kommer det til å bli lettere med masse kommentarer, så håper det kommer til å skje da. 

Wish me luck! <3

- Vildeberg. :)

Dato: 10.jun.2011  Kl: 14:46  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

BESØK

Heyhey, nå har jeg akkurat hatt besøk av nabon, så nå slapper jeg bare av. Istad så var vi bare ute å spilte badminkton og jeg hadde slåsskamp med søstra mi, og det var litt gøy da! Og vi hadde det faktisk veldig gøy ute, hehehe. Og det blei en del grønske på klæra, og jeg har fått det på conversa mine, så håper det går av.. 

Men i morgen skal jeg på konfirmasjon så da får jeg ikke blogget så utrolig mye, men jeg skal få gjort idet i morgen! :)
Og nå skal jeg se på godkveld norge, så jeg sier natta! :)<3


hahaha, bollekinn! x)


Smiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil!! :D


Også var det fighten mellom meg og søstra mi! Morro!


Hahahahaha! 

Hva har du gjort idag? :)

- Vildeberg! :)<3


 

Dato: 07.mai.2011  Kl: 22:46  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

OVERNATTING

mornmorn, nå har jeg overnatta hos nida til idag. Det var veldig gøy, men vi sovna tidelig i går da.. Men før det så var vi med mange folk, men jeg, nida, christina og alicja bakte kake ogsånt! Det var sykt gøy, borsett fra at jeg fikk kake over hele meg!!! Men det var kjempegodt  da, også hadde vi jordbær som vi dyppet i sjokolade! NAAM! Jeg fikk ikke tatt noen bilder fra det,, unnskyld meg. Også idag har vi tenkt til å dra på price og sparkjøp og kjøpe mye godt, hahaha!  Også skal jeg kanskje på sånn jentekveld i idag da! Det blir morsomt! :))

Men nida fikk tatt noen bilder fra i går! :


Christina <3Alicja <3


Mai Linn <3meg, som en kinamann -.-" FAAAIIL!


De tvingte meg til å spise sjokolade.. Og den DEILIGE kaka daa! :D

Hva syns du om bildene? 
Så kaka god ut? 
 

- Vildeberg! <3 

 

Dato: 07.mai.2011  Kl: 11:01  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

SLITEN!

Hey, nå har jeg kommet hjem fra skolen, og jeg er utrooolig sliten i beina! Eller jeg har strekk da, har vertfall sykt vondt! Det er fordi nå nærmer tine-stafetten seg, det er vel til torsdag. Og vi skulle løpe for en uke siden og se hvem som kommer med på det toppa laget osv, og da fikk jeg, en som heter Synne, og Mina akkurat likt! Og det var bare plass til to på det toppa da, eller en som skulle løpe og en reserve. Så vi måtte løpe på nytt idag, og jeg leda helt til det var 10 meter igjen, så blei det akkurat likt igjen!! Og jeg var syykt sliten da, men så da måtte vi trekke, og det tok laang tid før en klarte det, men så fikk synne pinnen til slutt da, så jeg blei reserve! menmen, vis laget går videre så skal jeg kanskje løpe da! :))Og slepper vertfall å sykle helt til drammen, fordi de som ikke skal løpe skal sykle dit, så det var positivt da! :) 


haha, gamelt bilde! 

Løper du tine-stafetten?
Er du på det toppa laget? 

- Vildeberg! :)<3 


 

Dato: 06.mai.2011  Kl: 15:44  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Heiisann! :))

heihei, nå har jeg vel ikke blogget på en måned ellernoo sånt, men jeg hadde lyst til å fortsette da. Da blir det vel som å begynne helt på nytt igjen! :) Så får prøve å få opp statistikken, og det er veldig hyggelig om du tipser folk om bloggen eller noe. Nå i begynnelsen så kan det hende at bloggen ser litt rar ut, fordi jeg prøver ut design og prøver å finne et jeg har lyst til å ha. Noen ganger er det litt vanskelig å få til akkurat det jeg vil ha, menmen..  

Jeg skal prøve å få blogget vertfall 1 innlegg om dagen da, det kommer kanskje fler vis jeg har fritids ellerno, også skal jeg prøve å få ut noen video ellernoe senere, men det spørs litt da! :) Håper du liker bloggen min i fremtiden og blir en fast leser! =))

- Vildeberg :)<3

  

Dato: 05.mai.2011  Kl: 22:33  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Overnatter hos deilighetenmiin! :-D

Heeyy, jeg må bare si sorry for lite blogging, men det ser ikke ut som jeg har noen lesere da, men.. Skal ikke snakke om det akkurat nå! :)

I dag har jeg vært på årbogen med non venner og spilt fotball, det var kjempegøy egentlig! :) Har ikke fått tatt noen bilder da, men jaja. Har hørt at Voe har begynt å blogge igjen, kjempefin blogg da! :)  
Jaaa, men jeg er hos daria nå daa, og vi skal ofrtsette å nøøøørde pc'en, så det blir gøy :)  hahahhahahahah! :D

Ha en fin kveld videre daah! :)) Bloggææs! <3

- vildeberg <3 

Dato: 17.apr.2011  Kl: 20:30  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Sorry for lite blogging.

Jeg ville bare si sorry for lite blogging, men jeg har seriøst ikke rekt..
Skal prøve å få gjort det så mye så mulig, men noen ganger kommer det masse på en gang.. Jaaaja, men det har skjedd mye i det siste faktisk, hehe.

Ja, skreiv et innlegg, så dere veit at jeg ikke har slutta liksom, hahah.
Yeeeyy, jeg skal fortsette å se på sendkveld jeg daah,  :) Bloggææs! <3

- vildeberg.<3  

Dato: 15.apr.2011  Kl: 22:41  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

HERLIG DAG!

Heyehy, nå har jeg nesten akkurat kommet hjem, og sorry for at jeg ikke har rekt å blogge mer idag, men jeg har ikke vært hjemme. Men jeg kan vi litt om hva jeg har gjort idag da. 

først var jeg med daria hjem også skifta jeg, og vi hadde nesten akkurat på oss det samme det var bare skoene som ikke var like trur jeg :)) Men ja, så stakk vi på senteret og møtte ola og simen l. Og hang litt med dem, så satt vi i trappa på senteret også satt ola seg på rekverket ellerno da, også satt han fast, og det gjorde vondt litt "lengere ned" på gutter da, så han fikk veldig vondt! Hahah, daria og jeg fikk sykt lætiis da! Også kom vergard og alex også var vi med dem. Også kom caroline, og da stakk vi på Burger king og hadde lætiis der fordi latter'n til L'ern er helt syyk! Fyfader ass, og ola sin er jo ikke bedre, så jeg og daria holdte på å dævve! Hahahahha, sykt funny idag ass! :D 

Har du hatt det gøy idag? :)
Bloggæs! <3 :) 

- vildeberg. <3 

Dato: 13.apr.2011  Kl: 21:10  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Natta!

Heisann,
Nå skal jeg snart legge meg, så jeg slanger inn et innlegg :) Idag har jeg vært på håndballtrening som jeg skrev i forrige innlegg, det var sykt gøy og litt skipt, fordi vi skulle spille litt, også skøyt elise på mål, og da "fikk" rebekka "vondt" i magan siden hu stod i mål. Men så var det kødd, hun liksom lata som hun fikk dritvondt også plutselig; jeg kødda! Og da fikk jeg seriøst lættis, jeg la meg ned på gulvet, hahahah. Men vi lo så mye at vi fikk kjeft da, så vi måtte ha styrke. Og fyfader på slutten var det syykt slitsomt, vi måtte spurte sykt mye! OMG, det var deilig å komme hjem å dusje! :)) Har du det gøy på treninger? :)
Natta! <3

- vildeberg. <3 

Dato: 12.apr.2011  Kl: 22:16  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

DARIA & CAROLINE!

Heyheyheyhey, nå har vi akkurat spist og skal snart stikke på håndballtrening, detta er den nest siste treninga fordi vi har til fredag ogsååååh, da er sesongen slutt. Men da begynne fotballen da, trur den første kampen er 2. Mai  :) Gleder meg til 11'ver assa. Har faktisk ikke gjort noe lekser idag, så jeg må gjøre litt mye når jeg kommer hjem, haha. Må gjøre engelsk til i morgen også skal jeg begynne på samfunsfagen, og det er å skrive en hel side om hver verdensdel. Og kanskje matteleksa hvis jeg gidder.  Men nå må jeg stikke å rydde fordi pappa er litt klikk, haha! Også skal vi skifte til håndballen, så snakkes! <3 :)  Hva skal du idag?

- Vildeberg. <3 

Dato: 12.apr.2011  Kl: 15:44  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Songs in real life!

 

 

Hahahhaha, den er bra! Vist den ikke er for gammel da.. ;P 

Har du sett den? ;o 

- Vildeberg. <3 

Dato: 11.apr.2011  Kl: 21:31  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Outfit 11.05.11 =)Jakke fra Bik Bok 299 kr.
Topp fra bik Bok 99 kr. 
Bukse fra Bik Bok 99 kr. 
Sko fra Styled by shoes 299 kr. 

 Håper du liker det :)

Syns du det var fint eller stygt? ;P 

- Vildeberg. <3 

Dato: 11.apr.2011  Kl: 19:25  Kategori: Blogg Kommentarer: 14

Mondaaaay :)

Heeyyheyy, nå har jeg kommet hjem fra skolen og marte er med meg hjem! Det er veldig morsomt vettdu, haha, hun skal sove hos meg til i morgen. Av en eller annen grunn så får jeg bare låv til bare Marte som kan sove hos meg i ukedagene, jeg aner seriøst ikke hvorfor, jo kanskej fordi når hun er hos faren sin, så er det veldig langt unna, så jeg tror det er derfor :)) Men uansett på skolen idag så var det faktisk litt gøy, men bare i de to siste timene, fordi vi har om verdensdelene og jeg satt med Marte og Ida. Det er var sykt gøy fordi vi bare hadde lætiis også skreiv vi på armen til hverandre, hahahahah. Men vi skal ha prøve i verdensdelene, så det var egentlig ikke så veldig lurt åikkepugge.. menmen, har god tid egentlig da, fordi vi skal ha prøve etter påskeferien :) Men vi har buddhismeprøve til torsdag, er egentlig veldig forbredt! :) Stikk innom www.hegseth.blogg.no så er du kuuuul! :) 


HAhahhahaha, man ser at jeg er dritflink til å følge med på bilder da! :)


Hihi ;)

Nå må jeg spise! :)

Har du hatt en fin mandag? :)
Bloggæs :) <3

- Vildeberg. <3 

Dato: 11.apr.2011  Kl: 15:26  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

I Coming Home

 

Jeg liker den sangen, jeg! :) <3
Gjør duuu? =)  

- Vildeberg. <3 

Dato: 10.apr.2011  Kl: 21:59  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Dagen i bilder! =)
OMG! xP 
jeg er veldig flink til å følge med på bilder da.. du er syyk, jentami <3hahah, fint.. :/

Hihi ;o

jeg ligner på en ape x)Maria, jentamii <3

jeg vet du digger mobilen min, maria :)NÆÆÆÆRBILDEEE ;O

frisøøøøør! (a) 

DC sokker er bra det, maria :)Og jeg chiller'n! :DChiller'n enda mer :) du er så peeeen <3

Christina <3

Regine <3

Synne<3Og plutselig kom det noen rare vesner til fotballbanen.. Bollaamii <3

LOVE IS IN THE AIR! 

peneste <3
Jæda, det var alle bildene det da! Det er faktisk fler også fordi maria har tatt noen :)
Vis du lurer, så er det på årbogen på kunsgressbanen :)

Har du hatt en fin søndag?  

- Vildeberg. <3 

Dato: 10.apr.2011  Kl: 20:28  Kategori: Blogg Kommentarer: 9

God dag! :)

Heeyy, nå har jeg stått opp for en halvtime siden og sitter å spiser tortilla. Ikke så lurt akkurat, men.  Jeg må snart få spist noe og fixa meg, fordi jeg skal opp til mariaaaa! :) Og så skal vi på årbogen etter det, jeg håper det blir morsomt. Akkurat nå så er det ikke så veeeeeeeeeeldig fint vær, men håper det blir litt sol utover dagen ;)  Jeg skulle egentlig spilt fotballcup idag da, men jeg orka ikke fordi jeg er syykt støl i armene og beina etter håndballkampen i går, men jeg har fått med meg at de gikk videre fra lørdag til søndag, og i dag gikk de videre :D Håper de vinner hele dritten ass! Det frister og stikke bort på øren å se på, men er ikke helt sikker på om jeg gidder alikavell fordi jeg skal stikke å møte noen andre folk på årbogen.. haha!Hva skal du idag?

- Vildeberg! <3

Dato: 10.apr.2011  Kl: 12:12  Kategori: Blogg Kommentarer: 12

Natta! :)

Heisann!
Det blir litt rart fordi det første "ordentlige" innlegge på denne bloggen er liksom "Natta!" men grunnen til det er at jeg lagde den veldig seint da, hehe.  Men jeg begynner å bli trøtt, så jeg trur jeg leggger meg snart. Det har vært veeeeldig gøy idag da, først håndballkamp, det var siste seriekamp da :D Også magasinet med mamma, der kjøpte jeg nye skole og ny jakke :') kan legge ut bilde av det i morgen. Også var det opp på årbogen med masse venner, det var kjempe morsomt! Jeg skal opp dit i morgen også da, så håper det blir like morsomt! Eller morsomere, hah :) <3Naatta! <3 :)

- Vildeberg! <3


Dato: 10.apr.2011  Kl: 01:37  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

OM MEG!

I 1998 kom jeg altså til verden, på datoen 09.10.  Og som du kanskje vet så heter jeg Vilde Edquist, og det er derfor jeg heter vildeedquist.blogg.no. Min hobby er å henge med venner og ha det gøy ute. Jeg har ingen dyr for øyeblikket nå, men skal snart få en liten kattunge, gleder meg utrolig mye til det da! Hihi. Jeg liker IKKE edderkopper, bier, vepser osv. Det er kvalm assa, men det er bare på sommeren de lever da, men jeg liker sommeren best, heh. Jeg har noen veldig gode venner da, jeg er utrolig glad for at jeg har fått akkurat de, og bestevennen min heter Daria, hun har jeg vært bestevenn med i 4 år nå, og jeg er ikke lei av henne, vi har aldri krangla sånn ordentlig, og vis det skulle skje, eller det går ikke fordi hu får alltid læætiis og det er ikke veldig lett for å få hu til å bli sur, hah!

Sport: Jeg holder på med fotball og håndball, og trives veeeldig godt med det. Jeg har gått på fotball i 7 - 8 år snart og håndball har jeg ikke gått på så veldig lenge, eller jeg hadde jo begynt med håndall for 2 år siden, men så slutta jeg. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, det ble egentlig bare kjedelig av en grunn.. Men jeg begynte igjen da, og det er jeg veldig glad for, og jeg har ikke tenkt til å slutte med en gang nå, drømmen er å bli håndballproff da, hehe.

Shopping: Jeg elsker å shoppe, men jeg liker det faktisk best med venner, fordi da er det gøyere av en grunn. Mens jeg egentlig kanskje får mer når jeg er med mamma siden hun har "evig penger" ha. Fordi når jeg er med venninner, så har jeg jo bare fått noen penger som jeg kan shoppe for, men jeg skal snart få bankkort sikkert, så da blir det bedre! :)- Vilde berg! <3

Dato: 10.apr.2011  Kl: 01:25  Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ny blogg igjen!!

Heey, nå har jeg lagd ny blogg fordi den andre klikka helt, fordi det kom sånn grå over hele skjermen liksom. Og jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre ;o Så jeg bare lagde en ny, haha. Jeg gir fort opp, men det er bare sånn jeg er da.. hehe. Eller det spørs faktisk hva jeg driver med, hihi :)  

Ja, men uansett da, jeg håper det funker med denne bloggen, og at jeg får masse leser ogsånt! Det hadde vært utroliig morro! :)  Da får  jeg bare sette i gang, hihi :)Ha en fiin kveld/natt videre da! xP

 - Vildeberg. <3 :)Dato: 10.apr.2011  Kl: 00:44  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Dato: 10.apr.2011  Kl: 00:12  Kategori: Blogg Kommentarer: 1
hits